U bevindt zich hier:   Assortiment  /  Nieuw in het assortiment

Nieuw in het assortiment

Wekelijks worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan ons uitgebreide artikelbestand van ruim 40.000 artikelen. Dit om de alsmaar veranderende vraag en gebruiken van de markt optimaal te kunnen blijven dienen. Om u enigszins op de hoogte te houden van deze aanvullingen kunt u door hier te klikken een opsomming van de meest recent toegevoegde artikelen vinden. 

Eerste Yale Smart Living showroom van Nederland bij SV-E Amstelveen
Eerste Yale Smart Living showroom van Nederland bij SV-E Amstelveen
Altijd de volledige controle over de beveiliging van jouw huis.
De Smart Living producten van Yale passen precies bij de manier waarop wij ons leven leiden. Het biedt de beveiliging, het gemak en de flexibiliteit die past bij deze tijd. Alarmsystemen, camera’s, rookmelders; alles is met elkaar verbonden en te beheren via handige apps. Zo heeft u altijd de volledige controle over de beveiliging van uw huis, waar u ook bent. Van meldingen op uw smartphone dat er iemand thuiskomt, het bekijken van beelden via draadloze camera’s tot het signaleren van indringers of rook bij brand... met Smart Living heeft u alles onder controle.
 
 
Of wenst u een vrijblijvende live demonstratie van het Yale Smart Living Alarmsysteem in onze showroom in Amstelveen, stuur dan een mail naar: deurtotaal@sv-e.nl
Intratone: Draadloze intercom en toegangscontrole oplossingen
Intratone: Draadloze intercom en toegangscontrole oplossingen
Intratone is een Franse fabrikant van innovatieve intercom en toegangscontrole producten die gebruik maken van het 3G netwerk (zoals ook bij smartphones). Deze technologie maakt het trekken van draden naar elk appartement of het trekken van draden naar de software beheer computer onnodig. Het beheren gebeurt namelijk via een beveiligde website die via elke computer, tablet of computer. Meer informatie: klik hier voor de SV-E Intratone brochure
Schroef-/klopboormachine + slagschroevendraaier + 3e accu gratis
Schroef-/klopboormachine + slagschroevendraaier + 3e accu gratis
Unieke actie! de schroef-/klopboormachine DCD796P2-QW + de slagschroevendraaier DCF887P2-QW +  accu's oor slechts € 419,-
 
Dat is een voordeel van ruim €100,- De actie is op=op dus zorg dat u er snel bij bent! 
Festool pendekapzaagmachine HK55 EBQ-plus en HK85 EB-plus
Festool pendekapzaagmachine HK55 EBQ-plus en HK85 EB-plus
Als eerste in Nederland bestelbaar bij SV-E de nieuwe pendelkapzaagmachines van Festool, vraag bij onze verkopers naar meer informatie..
Llbruk SP92 afdichtingscoating
Llbruk SP92 afdichtingscoating
 De SP925 is de eerste echte Luchtdicht Bouwen afdichtingscoating en is specifiek ontwikkeld om voegen en oppervlakken, lucht- en waterdicht af te werken. De hoge viscositeit zorgt voor een prettige en precieze verwerking, maar zakt niet uit, zelfs niet op verticale vlakken. Door de SP925 met een kwast glad af te strijken, vormt het na uitharding een naadloos en hoog elastische membraam met grote mechanische sterkte. De coating is verkrijgbaar in een 600ml worst en kan verspoten worden met een kitspuit, accupistool en luchtdrukpistool.  
Airbo stofzuigers
Airbo stofzuigers
Nieuw in het assortiment Airbo stofzuigers en Aircleaners allen voorzien van TNO certificaat. Hiermee voldoet u gelijk in één keer aan de laatste voorschriften omtrent stofvrij werken. Voor elk probleem een passende oplossing en voor iedere klus het juiste materiaal van stofzuigers tot draagbare luchtreinigers. Informeer bij onze verkopers naar de mogelijkheden..
Starrett decoupeerzaagbladen
Starrett decoupeerzaagbladen
Met speciale Bi-metaal Unique vertanding voor 25% langere levensduur en een 170% grotere weerstand tegen tandbreuk. Bij normaal gebruik onbreekbaar en verkrijgbaar in diverse afmetingen.
De Altrex weken gaan van start..
De Altrex weken gaan van start..

Op 1 oktober starten we met de Altrex Extra Weken. SV-E biedt vele Altrex-producten dan aan tegen hoge kortingen en voorzien van vele extra's. De Altrex Extra Weken starten op 1 oktober 2014 en duren tot en met 15 november 2014. Benieuwd naar welke voordelen u kunt behalen? Kijk op www.altrex.com/extraweken voor een overzicht..

Altrex steigerconfigurator
Altrex steigerconfigurator
Klik hier voor de Altrex steigerconfigurator. Door antwoord te geven op de vragen wordt voor u de ideale steiger samengesteld. 
Peddinghaus demolition pack 4-delig
Peddinghaus demolition pack 4-delig
Sloopset bestaande uit; 1 sloopbeitel 600mm, 1 extra vlakke sloopbeitel, 1 moker 1250 gram met onbreekbare 3 componenten handgreep en 1 platte beitel 300mm met handbeschermer voor slechts € 29.95
Anti-diefstal spanbanden
Anti-diefstal spanbanden
Ideaal als bevestiging en beveiliging in één. Diverse lockstraps spanbanden met staalkabel, karabijnhaken en combinatiesloten. Verkrijgbaar in 0.6 meter, 2.6 meter en 7.2 meter. Ook zijn de karabijnhaken met combinatiesloten afzonderlijk verkrijgbaar. 
DeWalt 18V accutacker DCN690N
DeWalt 18V accutacker DCN690N
De eerste 18Volt accutacker ter wereld en als eerste verkrijgbaar bij SV-E! Schiet 2 nagels per seconde dankzij de snelvuurinstelling, zorgt voor lage werkkosten omdat het geen verplichting meer is om gaspatronen te kopen en het frequente onderhoud omlaag kan. De XR accu past in meer dan 20 18V XR toestellen.
 
Nemef all-in-one slot
Nemef all-in-one slot
Dit innovatieve All-in-one slot heeft meerdere slotfuncties in één. Voortaan hoeft u vooraf niet te weten of u een loop- deur- of wcslot moet vervangen. Met het Nemef all-in-one slot heeft u namelijk alle 3 de functies in 1. Met een prijs vanaf € 6.50,- bent u ook nog eens voordeliger uit dus profiteer nu, want op = op.
SKG rvs kierstandhouder van AMI
SKG rvs kierstandhouder van AMI
 • Zeer eenvoudige montage. (schroeven zijn bijgeleverd)
 • Ook toepasbaar bij niet gelijkliggende deur en met smal deurkozijn.
 • Standaard toepasbaar voor zowel links- als rechtsdraaiende deur.
 • Uitvoering in RVS met hoge treksterkte en corrosiebestendigheid.
 • Fraai ergonomisch ontwerp.
 • Voldoet aan PKVW norm en voorzien van SKG -KE 573 Keurmerk
 • Ces vario flex smalslot in koffer
  Ces vario flex smalslot in koffer
  Voor elke situatie goed uitgerust dankzij de „eerste-hulp-set“.

  Alles wat een monteur in de toekomst bij de hand moet hebben om een defect slot te vervangen, is een handige „eerste-hulp-kit“. Met het nieuwe modulair opgebouwde „CES vario Flex“-slotsysteem heeft CESlocks namelijk het bestaande „vario“-systeem nogmaals aanzienlijk verbeterd – wat de sleuteldiensten zullen appreciëren omdat ze ter plaatse technisch nog beter uitgerust zijn en tegelijk ook hun voorraadbeheer kunnen optimaliseren.
  Altrex rolsteiger type 4200 incl. steigeraanhanger en gratis bedrukking
  Altrex rolsteiger type 4200 incl. steigeraanhanger en gratis bedrukking
  Steiger in diverse werkhoogtes verkrijgbaar, maar vanaf een werkhoogte van 6.20 meter leveren wij nu tijdelijk uit inclusief een steigeraanhanger t.w.v. € 1595,- en voorzien wij deze tevens van uw eigen logo!
  Oxloc kierstandhouder
  Oxloc kierstandhouder
  Per 1 januari 2012 verplicht bij iedere nieuwbouw woning in Nederland. De kierstandhouder met SKG keurmerk! Tot op heden enkel nog leverbaar door Oxloc en dus bij SV-E verkrijgbaar! Informeer nu en voorkom verrassingen..
  HMB profmix hout sneldrogend
  HMB profmix hout sneldrogend
  HMB profmix (hout sneldrogend) is bestemd voor professioneel gebruik en uitermate geschikt voor diverse reparaties/verlijming aan hout, zoals o.a. houtrot, kerven, gaten, scheuren, versplintering e.d. HMB Profmix hout sneldrogend heeft een uitstekende hechting, droogt snel en is perfect schuurbaar/bewerkbaar. De te repareren/beschadigde plek moet zo schoon en droog mogelijk worden gemaakt. Houtrot, stof, vet e.d. dient u te verwijderen. HMB Profmix hout sneldrogend kan zonder primer direct aangebracht worden (eventuele primers mogen eerst worden aangebracht, volgens de voorschriften van de lakfabrikant).
  Diverse Kelfort compressoren
  Diverse Kelfort compressoren
  Diverse hoogwaardige Kelfort compressoren van 6 liter tot 50 liter, nu al vanaf € 139,-
  Alle compressoren zijn olievrij, hebben een gietijzeren cilinder en de tank is voorzien van poedercoating.
  De nieuwe toekomst; De blusstaaf
  De nieuwe toekomst; De blusstaaf
  Nieuw in Nederland en nu al een doorslaand succes bij SV-E! De blusstaaf maakt vele zware brandblussers overbodig, doordat;
   
  * zeer licht, compact en handzaam in gebruik
  * spuit 30 seconden onafgebroken (langer dan een 6kg branblusser)
  * hoeft niet gekeurd te worden dankzij de aerosol techniek
  * 15 jaar houdbaar, 5 jaar garantie
  * te gebruiken tegen A en B branden
  * eenvoudig voor in de auto, in de PBM-koffer, in de bureaulade of in de werkplaats
  DeWalt thermometer infrarood 10,8volt
  DeWalt thermometer infrarood 10,8volt
  Contactloze teperatuurmeter met een bereik tussen -30 en 550 graden Celsius. Ideaal voor metingen van extreme temperaturen, gevaarlijk of moelijk te bereiken plaatsen, bewegende onderdelen, etc. Zeer toepasselijk voor loodgieterij, verwarming- en ventilatiesystemen, auto-industrie, opsporen van koudebruggen en isolatielekken en dergelijke..
  DeWalt duofrees D26204K
  DeWalt duofrees D26204K
  DeWalt introduceert een compacte machine welke de kantenfrees met een klassieke bovenfrees combineert. Middels een eenvoudige handeling is de frees dan ook in een oogwenk van inval- tot kantenfrees omgebouwd.Met een zeer licht gewicht (2,9 kg), een freesdiepte van 55mm en een spantang van 6 tot 8 mm een typische probleemoplosser tegen een zeer scherpe prijs.   
  Warmtebeeldcamera Flir L3
  Warmtebeeldcamera Flir L3
  Verborgen problemen kunnen snel zichtbaar gemaakt en opgespoord worden met behulp van de Flir warmtebeeldcamera. Problemen als slechte isolatie, schimmelvorming, tochtkieren of vochtige plekken zijn nu snel te detecteren. Onder andere om veiligheidsinspecties uit te voeren, reparaties te controleren, onvoorziene stilstand te voorkomen en preventief te inspecteren.
  Agatec en Futech laser assortiment
  Agatec en Futech laser assortiment
  Agatec is dé specialist in innovatieve lasers. Samen met het volledige pakket Futech lijn- en kruislasers heeft SV-E hiermee een zeer compleet assortiment bouwlasers en toebehoren op de planken liggen om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien. De lijn is van onder tot boven opgenomen, waardoor er voor de eenvoudige klus, maar ook voor de meest ingewikkelde klus met specifieke eisen altijd een geschikte laser is te vinden bij SV-E. Door een speciaal dealerschap hiervoor aan te gaan bent u eveneens gegarandeert van zeer scherpe prijzen. Kom gerust eens langs onze vestigingen voor meer uitleg en informatie over deze alleskunners..
  Alpine, de beste oordopjes voor iedere situatie
  Alpine, de beste oordopjes voor iedere situatie
  Voor iedere situatie of omgeving de juiste oordopjes! Alpine maakt het mogelijk door voor ieder type geluid specifieke eisen te stellen aan de oordop. Zo kan één enkel type nooit én de hoge én de lage tonen filteren. Of u uw oren nou wilt beschermen tegen het gegil van de kettingzaagmachine of dat u ongestoord wilt slapen SV-E biedt u de oordopjes die op uw wensen zijn afgestemd. Van het geruis in de oren na het motorrijden tot de juiste oordop welke beschermd tegen water.. Vraag onze verkoper om meer informatie en voorkom onnodige gehoorklachten nu, maar vooral later..
  Peddinghaus breekijzerset
  Peddinghaus breekijzerset
  Onmisbaar voor iedere vakman!
  Ontworpen voor het uittrekken van grote spijkers, slopen, ontmantelen en los krijgen van diverse materialen. Het unieke ontwerp verhoogt de hefboomwerkingskracht met ca 50%. De hoek van zowel klauw als beitel zorgt ervoor dat het breekijzer dichtbij muren en vloeren gebruikt kan worden.
  Benning test-, meet- en veiligeheidsapparatuur
  Benning test-, meet- en veiligeheidsapparatuur
  Nieuw op voorraad bij SV-E een zeer uitgebreid pakket van test- en veiligheidsapparatuur en multimeters. Voorkom verrassingen, ongelukken en boetes en verzeker uzelf van alle Europese normen en veiligheidgaranties. Bezoek onze showrooms om u te laten informeren over de juiste meter voor u en uw werk.  
  Stofzuiger WDE 1200M
  Stofzuiger WDE 1200M
  Vernieuwde uitvoering van de meest bekende, krachtigste en robuuste stofzuiger van Nederland. Uiteraard zuigt ook deze stofzuiger zowel op natte als droge ondergrond, maar zit er tevens een 3 meter lange slang bij, zit er een ingebouwd stopcontact op voor gebruik van elektrisch gereedschap tot 2400 WAtt en zit er een vernieuwde harmonicafilter bij om zo nog minder stofuitstoot toe te staan..
  Thermo houthakkersoverhemd
  Thermo houthakkersoverhemd
  Donkerblauw geruit thermo overhemd, ideaal voor de koude winterdagen. Verkrijgbaar in de matten M t/m XXXL
  EHBO op maat
  EHBO op maat
  SV-E heeft een unieke controleservice van uw EHBO-koffers, waardoor u altijd de juiste EHBO artikelen heeft klaar liggen als het er echt toe doet. Officieel bent u ieder jaar verplicht om uw EHBO-koffer te laten controleren op inhoud en houdbaarheidsdatum. SV-E neemt u graag dit werk uit handen en voorziet u in de tijd van controle van een bruikleen koffer zodat u nooit zonder zit.
  HG assortiment
  HG assortiment
  Sinds kort heeft Scholte & de Vries - Estoppey haar assortiment uitgebreid met het complete HG pakket. Handig voor in en rond het huis, maar zeker ook voor op het werk, de werkplaats en in de keet. Klik hier om het gehele HG pakket te bekijken of bel met onze verkopers indien u meer advies wenst.
  Uitbreiding Gardena assortiment
  Uitbreiding Gardena assortiment
  Met de lente vollop in gang en de zomer in aantocht heeft Scholte & de Vries - Estoppey besloten haar Gardena assortiment eens goed onder de loep te nemen en dit maar liefst in één klap te verdubbelen zodat u nooit meer misgrijpt en al uw wensen gewoon standaard bij ons op voorraad liggen. Wel zo makkelijk..
  EPDM folie in diverse maten
  EPDM folie in diverse maten
  Voor een waterkerende en duurzame afdichting van voegen, naden en kieren van het binnenspouwblad en rondom kozijnen. De dampdichte EPDM folie wordt vaak toegepast bij Duurzaam Bouwen projecten. EPDM folie draagt bij aan een duurzame gebouwkwaliteit en kan ondermeer dienen als loodvervanger
   
  Verkrijgbaar in de maten 10cm / 15cm / 20cm / 25cm / 30cm / 40cm / 60cm / 80cm
  Profit gatzaag(houder)
  Profit gatzaag(houder)
  De uitvinding waar iedereen op wacht! De nieuwe gatzaaghouder maakt het eindelijk mogelijk om de prop zonder schroevendraaier te verwijderen. De houder past op iedere gatzaag en met één druk op de knopwisselt u razendsnel van gatzaag.
   
   
  Defibrillator lifeline
  Defibrillator lifeline
  De defibrillator (AED) wordt ingezet om een hartschok te geven bij een hartstilstand. Het apparaat neemt hierdoor een essentieel gedeelte van de hulpverlening over. Wij hopen dat u er nooit naar hoeft te grijpen, maar een onmisbaar hulpmiddel in geval van nood.
  Volg SV-E nu ook op Twitter