U bevindt zich hier:   De digitale partner

De digitale partner

SV-E innoveert en investeert in de toekomst. Niet voor niets werd SV-E in 2010 als eerste lid van de grootste inkoopcombinatie van Nederland verkozen tot eerste vakhandel binnen onze branche die volledig gereed en werkend is met een digitale facturatiestroom. Daarnaast is SV-E sinds 2014 de grootste toeleverancier van 2BA binnen onze branche.
Wij hechten er dan ook groot belang aan u als klant zijnde zo goed, transparant en eenvoudig mogelijk te informeren aangaande al uw bestellingen. Zo is het mogelijk om van iedere order, voorafgaande aan de verzending, een digitale afleverbon te ontvangen. Niet alleen ziet u hiermee wat u die dag geleverd gaat krijgen, maar tevens kunt u de administratie en planning direct op de hoogte brengen, waarmee onnodig tijdverlies voorkomen wordt.
 
Uiteraard is het bij SV-E mogelijk om uw facturatie volledig digitaal te laten verlopen, wij zijn aangesloten bij S@les in de bouw, Z-factuur en ondersteunen iedere vorm van EDI- en PDF bestanden.  
 
Niet alleen verzekerd u en SV-E zichzelf hiermee met een 100% zekere automatische controle en een daarmee gepaarde besparing van werkzaamheden, maar belangrijker nog dragen wij samen hier weer een steentje bij aan een lagere CO2 verbruik en een lager aandeel in de papierstroom. SV-E zal deze besparingen overigens geheel inevesteren in verdere innovatie ten behoeve van haar klanten, personeel en organisatie.
 
 

Volg SV-E nu ook op Twitter