U bevindt zich hier:   De groothandel in kennis

De groothandel in kennis

SV-E kenmerkt zich door haar toegevoegde waarde op alle afdelingen en niveaus. Wij zijn geen dozenschuiver, maar trachten u net dat beetje meer informatie te geven waardoor ook uw efficientie en effectiviteit omhoog gaat. Niet voor niets zijn faalkosten een altijd terugkerend probleem op ieder werk en in iedere branche. Juist hierin maakt SV-E het verschil voor u.
 
Wij werken enkel met ervaren, vakkundige en gediplomeerde vakmensen. Ons gehele personeelbestand is minimaal voorzien van het Covij-diploma. Of het nou gaat om een verkoper of een chauffeur; dat is onze minimale basis. Van hieruit hebben velen mensen specialistische opleidingen gevolgd en loopt er consequent een intern opleidingstraject om onszelf altijd op de hoogte te blijven houden van de ontwikkelingen. 
Minstens net zo belangrijk is de ervaring van onze medewerkers. Wij zijn er trots op dat ons gemiddelde verloop net onder de tien jaar ligt. Een hoog aantal ervaringsjaren, dat nog naar beneden getrokken wordt door nieuwe instromers ook, wat het mede mogelijk maakt om de ervaringen van oud naar jong over te brengen. Hier profiteert niet alleen de organisatie van, maar zeker ook u! Wij staan te allen tijde voor u klaar, verstaan ons vak en helpen u net die ene stap verder dan u gewend bent.
Niet alleen is hiermee ons retourpercentage gedaald tot slechts 1,5% maar bespaard u uzelf veel ongemak en wijzigingen doordat u het verkeerde product besteld of ontvangen heeft. Tevens bent u op deze manier ook verzekerd van de nieuwste of beste toepassingen doordat onze medewerkers u hiervan te allen tijde op de hoogte stellen indien dat voor uw werkfase van toepassing is.
 
Daarnaast draagt SV-E haar steentje bij in uw flexibiliteit dankzij onze logistieke meerwaarde. Geen uitdaging is ons te groot, en wij zijn er dan ook trots op als enige te kunnen waarmaken dat wij franco door heel Nederland leveren onder het motto ‘voor 09.00 uur besteld is voor 16.00uur in huis‘.  
 
De meerwaarde van SV-E richt zich ook op de toekomst; middels ons MVO-beleid stellen we niet alleen onszelf hoge doelstellingen ten gunste van duurzaam ondernemen, maar zijn wij tevens in staat voor u als leverancier een meerwaarde te vormen. Gezien het toennemende belang hiervan een beleid dat voor veel bedrijven, aanbestedingen en imago nog van groot belang gaat worden in de nabije toekomst als je in het achterhoofd houdt dat steeds meer multinationals hiermee projecten binnen kunnen halen. Een ontwikkeling waarvan wij verwachten dat deze nog verder haar plaats in gaat nemen in de maatschappij. Wij onderschrijven dit ter harte en dragen ook hier ons steentje in bij getuige onder andere de MVO award 2013 welke wij in ontvangst hebben mogen nemen van de provincie Noor-Holland.
 
Ten slotte zouden alle bovenstaande meerwaardes teniet gedaan worden als hier niet de juiste digitale ondersteuning aan vast zit. Niet alleen onderschrijven wij dit met S@les in de bouw en Z-factuur, maar gaan wij nog een stapje verder in onze directe ondersteuning en communicatie op dit gebied. Dan moet u niet denken aan de commerciele kant, maar aan de ondersteuning in bijvoorbeeld vertaalslagen van de facturatie waardoor u administratie gelijk digitaal matcht en controle of inboeking slecht een kwestie van ‘een druk op de knop‘ is. Onze aansluiting bij 2BA is hiervan slechts een voorbeeld van één de vele mogelijkheden...
 
Kortom SV-E, de groothandel in kennis. Een uitdrukking waar wij voor staan en welke wij waarmaken. Bovenstaande is slechts een korte opsomming van onze meerwaarde, maar ook hierbij geldt; de beste leerschool is de praktijk.
Volg SV-E nu ook op Twitter