U bevindt zich hier:   De logistieke partner

De logistieke partner

SV-E is met haar 4 vestigingen uiteraard niet op de hoek van iedere klus te vinden. Dit is ook zeker niet onze bedoeling, immers uw tijd kost geld en dat wilt u niet kwijt zijn met de files onderweg naar één van onze vestigingen of onnodige stilstand doordat u in een van onze filialen staat. Wij hebben daarom geinvesteerd in onze meerwaarde aan de logistieke kant. Middels een ideale combinatie van automatisering en mankracht zijn wij als enige in Nederland in staat om alles wat u vandaag voor 09:00uur besteld, dezelfde dag nog voor 16:00uur bij u op het werk te bezorgen. Ongeacht waar in Nederland; dit is bij ons immers geen uitzondering, maar de norm.
Door deze flexibiliteit bent u niet alleen in staat uw werkzaamheden goed te beheren, maar wordt u tevens niet voor verrassingen gesteld indien uw collega of onderaannemer een beroep op u doet.
 
 
Wij rijden met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs dagelijk vanuit ons centraal magazijn door heel Nederland. Mede doordat wij het vervoer in eigen beheer houden, behouden wij niet alleen onze flexibiliteit, maar heeft u ook dagelijks een vertrouwd gezicht op het werk. Het gezicht van de chauffeur is ons visitekaartje, en dat realiseren wij ons maar al te goed. Mede daarom zijn al onze chauffeurs in het bezit van het Covij-diploma en houden zij zich aan de geldende regels bij u op het werk, in de werkplaats of op het bouwterrein.
 
Heeft u onverhoopt een spoedlevering, geen probleem; overleg even met onze verkopers en wij zorgen dat u de goederen op tijd voorhanden heeft. Wilt u de voorraden liever 's nachts geleverd krijgen, of sterker nog in de wagens van de werknemers geplaatst hebben? Geen probleem, wij regelen het graag voor u.
 
Volg SV-E nu ook op Twitter