ProductenProductnieuwsProjectbureauDownloadsReferentiesLinksContact

SV-E DeurTotaal

Scholte & de Vries – Estoppey is sinds jaar en dag hang- sluitwerk specialist op zowel elektronisch als mechanisch gebied. Ons productpakket bevat alles wat u nodig heeft voor op en rond deuren en ramen. Of u nu een deur veilig wilt kunnen afsluiten, een deur automatisch wilt laten openen en sluiten of dat er veilig uit een gebouw moet worden gevlucht, SV-E heeft er een oplossing voor. Naast al jarenlang landelijk bepalend te zijn in het adviseren en leveren  van mechanische sluitsystemen timmert SV-E de laatste 10 jaar ook hard aan de weg op het gebied van de elektronische sluitsystemen. U kunt kleine greep van onze ervaring op diverse gebieden terugzien bij onze referenties.  
 
Domotica
Comfort in en rond woningen wordt steeds belangrijker. Maar dit comfort mag niet ten koste gaan van de veiligheid. SV-E is gespecialiseerd om het comfort in huis te vergroten zonder hierop in te leveren. Dit is mogelijk doordat SV-E een leveranciers pakket heeft met louter A-merken die niets minder dan top kwaliteit leveren. Op het gebied van elektronische toegangscontrole en deurautomaten is SV-E een grote partij in de markt, waar u met al uw vragen terecht kan en van kundig advies voorzien wordt; of u nu bezig bent met een project voor veel of weinig gebruikers, SV-E is in staat om van begin tot eind te adviseren, te begeleiden, te leveren en te installeren.
 
 
Raam- en deurtechniek
Bij het veilig afsluiten en openen van ramen en deuren komt veel kijken. Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel; zo is het ook met de inbraakveiligheid van een raam of een deur. Alle onderdelen dienen van eenzelfde kwaliteit te zijn om goed te functioneren en weerstand te bieden tegen kwaadwillende. SV-E levert alleen producten die voldoen aan de gestelde Europese normen. Ook voor de SKG normering heeft SV-E een brede collectie. Wij adviseren en begeleiden u graag bij uw keuze.
 
Interieur styling
SV-E is het adres om uw woning tot in het kleinste detail te verfraaien. Een mooie woning met mooie deuren verdient ook passend deurbeslag en de juiste accessoires, om dit geheel de juiste uitstraling te geven. In al onze filialen hebben wij een aparte showroom voorzien van luxe deurbeslag en accessoires. Gezien onze leidende rol in de markt op dit gebied vindt u een zeer uitgebreid assortiment het geen de moeite waard is om te bezoeken. Onze medewerkers adviseren en begeleiden u graag met uw keuze.
 
Vluchtweg techniek
Het veilig kunnen vluchten uit een gebouw waar een nood- of panieksituatie ontstaat is te allen tijde belangrijker dan de inbraakwerendheid. Het maakt niet uit of een bestaande deur of een nieuwe deur moet voldoen aan de vluchtweg norm (EN179 = Nooddeur, men is bekend met de omgeving of EN1125 = Paniekdeur, men is niet bekend met de omgeving), SV-E is in staat om voor elke situatie een goede (gekeurde) oplossing aan te bieden die vluchtzekerheid geeft.

Verder kunnen wij u ook adviseren en begeleiden op het gebied van:
· Building control
· Deurautomaten
· Deurdrangers
· Elektronische sluitsystemen
· Hang- en sluitwerk
· Inbraakwerendheid (SKG)
· Mechanische sluitsystemen
· Projectmatig deurbeslag
· Scharnieren
· Sluitplannen
· Toegangscontrolesystemen
· En nog veel meer…

Neem gerust contact met ons bouwbureau afdeling op wanneer u vragen heeft, met een probleem zit of als u een vrijblijvende demonstratie wilt in onze nieuwe hang- en sluitwerk showroom. Onze mensen staan u graag te woord om u hierin beter te kunnen adviseren.
 
Volg SV-E nu ook op Twitter