ProductenProductnieuwsProjectbureauDownloadsReferentiesLinksContact

Projectbureau

Voor elk project de juiste oplossingen.
Vanaf de voorbereiding tot aan de nazorg van een project kunt u rekenen op ons advies en de begeleiding op het totale gebied van raam- en deurtechniek. SV-E doet niet aan dozen schuiven, maar wij begeleiden u en uw opdrachtgever van A tot Z. Dit geldt ook voor het Projectbureau voor toegangscontrole en hang- en sluitwerk. Onze advisering en begeleiding heeft maar ťťn doel; optimale efficiŽntie in het bouwproces om. Een efficiŽnte aanpak kan uw organisatie veel tijd en geld schelen door ons vanaf de eerste (ver-)bouwfase al met u en de opdrachtgever mee te laten denken.

Naast het adviseren op maat hebben wij tevens een aantal standaard deursituatie concepten ontwikkeld. Deze concepten zijn ontwikkeld op basis van ervaringen van projecten die wij door de jaren heen hebben gerealiseerd. Voor veel deursituaties kunnen deze deurconcepten toepasbaar zijn. Voor alle andere deursituatie kunnen de deurconcepten een goede basis vormen voor een uiteindelijk passende oplossing.

Dankzij de jarenlange ervaring heeft ons project bureau haar positieve stempel gedrukt op een grote verscheidenheid van sectoren. Met veel tevredenheid van de opdrachtgevers en eindgebruikers hebben wij projecten in, onder andere, de volgende sectoren gerealiseerd: zorg, onderwijs, woningbouw, utiliteitsbouw, gemeente en overheid.
 
EfficiŽntie van begin tot eind.
Door het projectbureau van SV-E al in een vroeg stadium bij een (ver-)bouwproject te betrekken zal het project in zijn geheel efficiŽnter verlopen, worden de faalkosten beperkt  en sluit het eindresultaat naadloos aan op de wensen en eisen van de opdrachtgever en eindgebruikers. Wij zijn in staat om, naar aanleiding van de wensen en eisen van een opdrachtgever of eindgebruiker, een project per deur uit te werken in overzichtelijke deurconceptbladen met de bijbehorende functionele deuromschrijvingen. Hierdoor is het voor eenieder duidelijk wat er aangeboden wordt.
Aftersales is een service die wij bij SV-E als erg belangrijk beschouwen. Na een tevreden levering, installatie en integratie van de artikelen vinden wij het belangrijk dat men ook tevreden blijft. Onze medewerkers staan voor klanten en eindgebruikers klaar om hun vragen snel te beantwoorden en om problemen binnen aanzienlijke tijd op te lossen. U staat er nooit alleen voor.
 
Voor elk probleem een oplossing.
Door de jarenlange ervaring en kennis is het projectbureau in staat om ook de deuren die extra aandacht verdienen te voorzien van de juiste deurtechniek. Door het meedenkend het vermogen en kennis van onze medewerkers, het brede leveranciers pakket en de snelle levertijden kan elke aanvraag snel, goed en naar tevredenheid van de eindgebruiker worden opgepakt.
 
Totaalservice als een Maatpak:
Het SV-E Project bureau adviseert u graag over:

∑ Building control
∑ Deurautomaten
∑ Deurdrangers
∑ Deurtechniek
∑ Domotica
∑ Elektronische sluitsystemen
∑ Hang- en sluitwerk
∑ Inbraakwerendheid (SKG)
∑ Interieur styling (Luxe deurbeslag en accessoires)
∑ Mechanische sluitsystemen
∑ Projectmatig deurbeslag
∑ Raamtechniek
∑ Scharnieren
∑ Sluitplannen
∑ Toegangscontrolesystemen
∑ Vluchtwegtechiek
∑ En nog veel meerÖ

Volg SV-E nu ook op Twitter