U bevindt zich hier:   Klantenservice  /  Kleding & drukkerij
 
Scholte & de Vries Estoppey is een ijzerhandel met een gericht oog naar werk- en bedrijfskleding. Naast de merken Fristads, HaVeP en Snickers zijn wij eveneens A-leverancier van Gerba, Blackstone, Bata en Jallatte. Door van al deze leveranciers A-leveranciers te maken bent u in staat altijd de passende kledij voor u of uw bedrijf te vinden hetgeen vrijwel allemaal uit voorraad geleverd kan worden. Of het nu gaat om een enkele overall of de gehele aankleding van uw bedrijf met broeken, truien, werkjassen en/ of schoenen. Bij Scholte & de Vries Estoppey kunt u terecht voor vakkundig advies.

 
 
In alle filialen vindt u een uitgebreid assortiment, voldoende voorraad, alle beschikbare maten, diverse pasruimtes, zomer- en wintercollecties en kundig personeel met up to date kennis omtrent deze specifieke artikelgroep. Daarnaast is Scholte & de Vries Estoppey, mede door jarenlange ervaring, in staat de complete service te leveren van beslissing tot aankleding. Zo is het eveneens mogelijk om per persoon een volledige administratie te houden van de aankopen, tijdstip van de aankopen, maten van de desbetreffende persoon etc. Kortom uw complete registratie wordt door ons overgenomen en naar u gecommuniceerd, waardoor u nog enkel een controlerende taak hoeft uit te oefenen. Ongeacht of het om 1 persoon gaat of om 100 personen; SV-E is uw specialist in werk- en bedrijfskleding.
 
Naast de persoonlijke begeleiding wat betreft werk- en bedrijfskleding beschikt Scholte & de Vries Estoppey eveneens over een specialist op het gebied van persoonlijke beschermings-middelen (PBM) en de daarbij verbonden veiligheid op de werkvloer en de bouwplaats. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken met onze specialist vul dan ons contactformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wij zullen dan in overleg met u een totaalschets maken van de ideale situatie. Uiteraard met uw budget in ogenschouw houdend. Van de juiste EHBO-koffers tot de juiste werkschoenen voor specifieke omstandigheden en van de juiste gehoorbeschermers tot een persoonsgerichte uitrusting bij u of uw werknemers in de bus.
 
 
Drukkerij
 
Om onze directe en complete service te waarborgen heeft Scholte & de Vries Estoppey een eigen drukkerij in huis. Hierdoor zijn wij in staat alle kleding te voorzien van uw logo en bedrijfskleuren, klaar terwijl u wacht! Door dit zelf uit te voeren zijn wij tevens in staat dit tegen een zr scherpe prijs aan te kunnen bieden.

Uw bedrijf de uitstraling geven die het verdient? Laat ons u helpen en vul het contactformulier in of bel eens naar n van onze filialen voor een vrijblijvende afspraak.
 
Volg SV-E nu ook op Twitter