U bevindt zich hier:   Klantenservice  /  Reparaties & keuringen
 
Reparatie
Bij Scholte & de Vries – Estoppey staat service hoog in het vaandel. Dat dit verder reikt dan enkel verkoop en advies blijkt o.a. uit onze professioneel opgezette reparatieafdeling. Voor alle type machines, gereedschappen, steigers, e.d. trachten wij een service na te streven waarbij u uiterlijk binnen een week uw gerepareerde machine weer op de werkplaats heeft liggen. Door een kleine reparatieafdeling in eigen beheer te houden zijn wij zelfs vaak in staat dit eerder te bewerkstelligen.  
 
Daarnaast biedt SV-E de mogelijkheid uw complete materieeldienst van machines en gereedschappen tot kabelhaspels en bouwlampen te beheren.
Door een complete, door ons gevoerde, administratie bent u altijd op de hoogte welke machines wanneer en door wie aangeschaft zijn en gekeurd dienen te worden. Uiteraard bieden wij de service van keuringen eveneens aan en handelen wij ook hier de administratie volledig van af. Het spreekt voor zich dat voor alle aangeschafte artikelen minimaal 1 jaar verstrekt wordt.
 
Mocht u interesse hebben om in een persoonlijk onderhoud uw machinepark onder de loep te nemen kunt u dit invullen in het daarvoor bestemde contactformulier, waarna wij u kunnen helpen door deze administratie, afhandeling en opvolging op ons te nemen.
 
 
Keuringen
 
 
 
"Bent u op zoek naar een betrouwbaar, gespecialiseerd bedrijf dat uw werk en zorg ten
                     aanzien van de elektrische veiligheid kan overnemen"?
 
                                     "Dan bent u bij Scholte & de Vries - Estoppey aan het juiste adres"
 
Scholte & de Vries - Estoppey heeft een onafhankelijk bedrijf ingeschakeld met een jarenlange ervaring en smetteloze reputatie voor al uw denkbare keuringen, waardoor al uw zorgen wat betreft uw machinepark uit handen genomen kunnen worden. Door de gehele registratie en administratie voor u uit handen te nemen krijgt u zelfs, indien gewenst, een sein wanneer welke machine gekeurd moet worden. Vervolgens wordt deze keuring bij u op locatie of in onze eigen werkplaats uitgevoerd en ontvangt u een compleet en overzichtelijk rapport met de bevindingen, conclusies en adviezen. Deze rapportage kan uiteraard ook digitaal aangeleverd worden.
 
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van de normen NEN-EN 50110-1 en
NEN 3140. Conform de eisen van de arbowet is de werkgever belast met de verantwoordelijkheid ten aanzien van gezondheid, veligheid en welzijn.
De normen NEN-EN 50110-1 en NEN 3140 bieden bepalingen ten aanzien van de elektrische bedrijfsvoering en geven invulling aan de eisen zoals gesteld in de arbowet. De normen worden door de Arbeidsinspectie gehanteerd bij de uitvoering van controles en beoordelingen.
Deze normen hebben betrekking op de veilige uitvoering van elektrotechnische werkzaamheden, beheer en onderhoud van elektrotechnische installaties, machines en apparatuur.
De invoering van deze regelgeving levert grote voordelen en werkt kostenbesparend.
Het voorkomen van ongevallen, brandschades en storingen leidt tot een verhoging van de continuiteit van de bedrijfsvoering. Tel daar nog eens bij op dat de gehele administratie en registratie door ons gevoerd en bewaard kan worden geeft u een totaalpakket waarbij u er geen omkijken naar heeft zonder het overzicht te verliezen.
 
Kwaliteit staat bij Scholte & de Vries - Estoppey altijd voorop, hetgeen gewaarborgd wordt door de certificeringen, waarbij de certificering volgens de Criteria van Toezicht de zekerheid biedt dat de uitgevoerde inspecties voldoen aan de eisen die door de arbeidsinspectie en vrzekeringsmaatschappijen worden gesteld ten aanzien van objectiviteit, vakkundigheid en onafhankelijkheid.
 

                                         "Geinteresseerd in een persoonlijk pakket voor uw machinepark?"

 

Neem dan contact op met één van de filialen, zodat wij u verder kunnen informeren. 
U kunt ook het contactformulier invullen, waarna wij contact met u op zullen nemen. Aarzel niet. Dit bespaart u, ongeacht de grootte van uw machinepark, veel tijd, geld en moeite!

Volg SV-E nu ook op Twitter