Eerste Yale Smart Living showroom van Nederland bij SV-E Amstelveen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Altijd de volledige controle over de beveiliging van jouw huis.
 
De Smart Living producten van Yale passen precies bij de manier waarop wij ons leven leiden. Het biedt de beveiliging, het gemak en de flexibiliteit die past bij deze tijd. Alarmsystemen, camera’s, rookmelders; alles is met elkaar verbonden en te beheren via handige apps. Zo heeft u altijd de volledige controle over de beveiliging van uw huis, waar u ook bent. Van meldingen op uw smartphone dat er iemand thuiskomt, het bekijken van beelden via draadloze camera’s tot het signaleren van indringers of rook bij brand...

Met Smart Living heeft u alles onder controle. 

 

 

 

 

 

Beveilig jouw huis met een systeem dat perfect bij jou past

Yale alarmsystemen zijn veilig en daarnaast eenvoudig uit te breiden, te installeren én te beheren met jouw smartphone via handige apps. De Smart hub (centrale) is het hart van het systeem. Hierop kunnen tot 40 accessoires worden aangesloten. Zo kun je het systeem perfect aanpassen voor jouw huis.

Eenvoudig te installeren
Alle accessoires van de kit zijn draadloos en voorgeprogrammeerd. De producten zijn al gekoppeld aan de Smart hub en daardoor eenvoudig te installeren. Verbind de hub vervolgens met internet, download de app en ervaar het gemak.

Veilig
Yale maakt gebruik van de veilige en betrouwbare 868MHz- en/of ZigBee technologie. Deze frequenties zorgen voor een optimale ontvangst om een maximale prestatie te kunnen leveren en de veiligheid te kunnen waarborgen.

Alles onder controle
Met handige apps heb je altijd en overal de volledige controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent. Zo kun je op afstand checken of het alarm aanstaat of beelden bekijken van de draadloze camera. Pas het systeem aan naar jouw wensen en houd de controle.

Wenst u meer informatie: http://www.ijzerwarenunie.nl/yale-smart-living  

Of wenst u een vrijblijvende live demonstratie van het Yale Smart Living Alarmsysteem in onze showroom in Amstelveen, stuur dan een mail naar: deurtotaal@sv-e.nl
Eerste Yale Smart Living showroom van Nederland bij SV-E Amstelveen
Meer informatie aanvragen over dit product
Deze pagina afdrukken