U bevindt zich hier:   Nieuws

Nieuws

Op deze site trachten wij u op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent Scholte & de Vries – Estoppey, maar ook omtrent de laatste nieuwtjes, wetenswaardigheden en/ of wijzigingen in onze branche. Houdt hierom de site te allen tijde goed in de gaten zodat er niks aan u ontgaat.
Laatste nieuws
Leren en werken bij SV-E
De nieuwe actiefolder staat weer online..
Een gelukkig en gezond 2018!
Acquisitie van Scholte & de Vries - Estoppey door Grafton Holding Netherlands
De Festool Feestweek bij SV-E komt er weer aan!
Nieuwsberichten per jaar
Nieuwsarchief 2018
Nieuwsarchief 2017
Nieuwsarchief 2016
Nieuwsarchief 2015
Nieuwsarchief 2014
Nieuwsarchief 2013
Nieuwsarchief 2012
Nieuwsarchief 2011
Nieuwsarchief 2010
Nieuwsarchief 2009
Nieuwsarchief 2008
13
jun
2018

Leren en werken bij SV-E

In samenwerking met het Isero college is het vanaf heden mogelijk om je diploma te halen! Leren en verdienen tegelijk, wat houdt het in?

 

Voor de opleiding, Commercieel medewerker (mbo-3) en Junior Accountmanager binnendienst (mbo-4), aan ons Isero College zoeken wij kandidaten die bij Scholte & de Vries-Estoppey  willen leren en werken. We starten in september 2018 weer met een nieuwe klas.

Het 'Isero College' start in september 2018 weer met een nieuwe klas, voor de bbl opleiding Commercieel medewerker binnendienst (MBO-3) en Junior accountmanager binnendienst (mbo-4).

Wij willen de komende jaren flink groeien en zijn zodoende op zoek naar nieuwe medewerkers met potentie om deze groei te verwezenlijken.

 

Opleiding

Als commercieel medewerker of junior accountmanager binnendienst werk je op 1 van de 10 vestigingen van Scholte & de Vries-Estoppey. Je hebt een veelzijdige functie. Je onderzoekt de markt en maakt plannen, voert het verkooptraject uit en bouwt relaties op en onderhoudt ze.

 

Waar werk je?

Je werkt op 1 van onze 4 vestigingen. Deze lokale vestingen hebben een grote zelfstandige verantwoordelijkheid aangaande de commercie en logistiek in de regio. Je werkt samen met je collega-verkopers binnen de vestiging en rapporteert aan de vestigingsleider.

 

De opleiding

Je werkt 4 dagen op de vestiging en gaat 1 dag in de week naar onze in-house bedrijfsschool 'het Isero College'. 'Het Isero College' is een samenwerking tussen Isero en het ROC Midden-Nederland. Het diploma dat je krijgt is dan ook een erkend mbo-4 diploma.

De normale opleidingsduur voor deze opleiding is 3-4 jaar. Binnen Scholte & de Vries-Estoppey kun je deze opleiding binnen 2 jaar afronden.

Scholte & de Vries-Estoppey betaalt je boeken en schoolgeld. En hoewel je maar 4 dagen werkt krijg je 5 dagen betaald.

 

Is deze opleiding iets voor mij?

Heb je een commerciële houding en vind je het leuk om te onderhandelen over prijzen? Kun je goed met mensen omgaan, ben je een echte regelaar en houd je van variatie in je werk? En heb je bovendien een VMBO TL diploma met minimaal een 7 voor economie of een overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO (eis voor mbo-4 opleiding)? Dan is deze opleiding aan het 'Isero College' zeker iets voor jou!

01
mei
2018

De nieuwe actiefolder staat weer online..

En deze keer een echte alleskunner met voor ieder wat wils. Van vele machine-acties en gereedschapsaanbiedingen tot vele handige gebruiksartikelen tijdens de winter en diverse noviteiten. Neem snel een kijkje en profiteer vandaag nog!
01
jan
2018

Een gelukkig en gezond 2018!

Namens het gehele team van SV-E wensen wij u graag een gelukkig, succesvol en vooral gezond 2018 toe! Ook dit jaar staan wij uiteraard weer geheel tot uw beschikking en zullen wij alles binnen onze mogelijkheden doen u zo goed mogelijk van dienst te zijn om zo met u 2018 tot een gezamenlijk succes te maken! 
 
met vriendelijke groet,
 
Robin en Alexander Scholte
22
nov
2017

Acquisitie van Scholte & de Vries - Estoppey door Grafton Holding Netherlands

Acquisitie van Scholte & de Vries - Estoppey

Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero IJzerwarengroep (“Isero”) en Gunters en Meuser (“GenM”) maakt de overname van Scholte & de Vries – Estoppey (SV-E) bekend. SV-E is een distributeur van gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmateriaal en ijzerwaren die vanuit een vestigingsnetwerk van 4 vestigingen actief is in het bijzonder in de regio ‘groot’ Amsterdam.

Grafton is marktleider in de Nederlandse ijzerwarenmarkt. De acquisitie versterkt deze leidende positie verder, waarbij het aantal vestigingen groeit naar 58 vestigingen.

Bert Bunschoten, algemeen directeur van Isero gaf vandaag het volgende commentaar: “SV-E heeft een sterke positie in de omgeving van Amsterdam. Het is een kwalitatief sterk bedrijf met goed management en het vestigingsnetwerk sluit goed aan op het bestaande netwerk van Isero en GenM. Daarbij past zij met haar bedrijfscultuur en aanpak goed bij Isero. Door de acquisitie wordt de positie van Isero bij de grotere klanten verder versterkt en SV-E’s klanten kunnen in de toekomst gebruik maken van het uitgebreide netwerk van Isero”.

Grafton Holdings Netherlands blijft investeren in verdere groeimogelijkheden door acquisitie van bedrijven die complementair zijn en dekking van haar bestaande activiteiten in de ijzerwarenmarkt verder versterkt.”

Robin Scholte, commercieel directeur van SV-E voegt daar aan toe: “Wij zijn blij dat ons familiebedrijf onderdeel is geworden van de Grafton organisatie en kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s in de komende jaren. De aanpak en cultuur van de bedrijven passen goed bij elkaar en deze stap biedt ons bedrijf continuïteit voor de lange termijn. Daarnaast hebben Isero en GenM unieke ervaring op het gebied van het realiseren van complete hang- en sluitwerk en deurenprojecten en elektronica oplossingen, wat tevens een specialisme van ons is en onze klanten kunnen profiteren van het uitgebreide vestigingsnetwerk in Nederland.”

Over Grafton

Grafton, met haar hoofdkwartier in Dublin, is een internationaal bedrijf en actief in de groothandel van bouwmaterialen en heeft zowel regionaal als nationaal leidende posities in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland en België. Grafton is ook marktleider in de doe-het-zelf markt in Ierland en de grootste fabrikant van droge mortel in het Verenigd Koninkrijk. De Groep heeft ca. 630 vestigingen en ruim 12.000 medewerkers in dienst. Over 2016 realiseerde Grafton een omzet van 2,5 miljard pond en een operationeel bedrijfsresultaat van 142 miljoen pond.

Voor verdere informatie zie www.Graftonplc.com

 

Over Isero / GenM

Isero / GenM zijn actief als groothandel in gereedschappen, bevestigingsmiddelen, hang- en sluitwerk en gerelateerde producten. Tot de groep behoren o.a. Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Pijnenburg Bouw en Industrie, Van Der Winkel, Gunters en Meuser, Weijntjes en nu ook SV-E. Met 58 vestigingen, haar unieke fijnmazige en snelle logistiek, ervaren service gerichte medewerkers, richt Isero zich vooral op bouw, onderhouds- en installatiebedrijven. Alle vestigingen van Isero hanteren het ‘1 | 2 | 3| concept’: de klant staat centraal en kan rekenen op gemak, snelheid en het nakomen van afspraken.

 

__________________________________________________________________________

Voor meer informatie neemt u contact op met Robin Scholte of Alexander Scholte

24
mei
2017

De Festool Feestweek bij SV-E komt er weer aan!

Een week lang hoge kortingen en super scherpe acties op alle Festool machines en accessoires; Dat is de Festool Feestweek bij SV-E!
Van 29 mei t/m 4 juni 2017 kunt u volop profiteren van deze acties. Bekijk onze speciale Festool Feestweek folder alvast hier.

Kom langs bij, of neem contact op met, één van onze vestigingen.
Diemen
Stammerhove 5
1112VA Diemen
T. 088 - 006 50 26
Amstelveen
Langs de Werf 17
1185XT Amstelveen
T. 088 - 006 50 06
Beverwijk
Steenkade 2
1948NH Beverwijk
T. 088 - 006 50 16
Soest
Nieuwegracht 1-3
3763 LP Soest
T. 088 - 006 50 36
U kunt natuurlijk ook gewoon terecht op onze webshop: www.ijzerwarenunie.nl
Volg SV-E nu ook op Twitter