U bevindt zich hier:   Open dagen 2008

Het waren twee fantastische dagen..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laatste nieuws
De nieuwe actiefolder staat weer online..
Een gelukkig en gezond 2018!
Acquisitie van Scholte & de Vries - Estoppey door Grafton Holding Netherlands
De Festool Feestweek bij SV-E komt er weer aan!
Actiefolder januari/februari 2017
Nieuwsberichten per jaar
Nieuwsarchief 2018
Nieuwsarchief 2017
Nieuwsarchief 2016
Nieuwsarchief 2015
Nieuwsarchief 2014
Nieuwsarchief 2013
Nieuwsarchief 2012
Nieuwsarchief 2011
Nieuwsarchief 2010
Nieuwsarchief 2009
Nieuwsarchief 2008
28
feb
2018

De nieuwe actiefolder staat weer online..

En deze keer een echte alleskunner met voor ieder wat wils. Van vele machine-acties en gereedschapsaanbiedingen tot vele handige gebruiksartikelen tijdens de winter en diverse noviteiten. Neem snel een kijkje en profiteer vandaag nog!
01
jan
2018

Een gelukkig en gezond 2018!

Namens het gehele team van SV-E wensen wij u graag een gelukkig, succesvol en vooral gezond 2018 toe! Ook dit jaar staan wij uiteraard weer geheel tot uw beschikking en zullen wij alles binnen onze mogelijkheden doen u zo goed mogelijk van dienst te zijn om zo met u 2018 tot een gezamenlijk succes te maken! 
 
met vriendelijke groet,
 
Robin en Alexander Scholte
22
nov
2017

Acquisitie van Scholte & de Vries - Estoppey door Grafton Holding Netherlands

Acquisitie van Scholte & de Vries - Estoppey

Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero IJzerwarengroep (“Isero”) en Gunters en Meuser (“GenM”) maakt de overname van Scholte & de Vries – Estoppey (SV-E) bekend. SV-E is een distributeur van gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmateriaal en ijzerwaren die vanuit een vestigingsnetwerk van 4 vestigingen actief is in het bijzonder in de regio ‘groot’ Amsterdam.

Grafton is marktleider in de Nederlandse ijzerwarenmarkt. De acquisitie versterkt deze leidende positie verder, waarbij het aantal vestigingen groeit naar 58 vestigingen.

Bert Bunschoten, algemeen directeur van Isero gaf vandaag het volgende commentaar: “SV-E heeft een sterke positie in de omgeving van Amsterdam. Het is een kwalitatief sterk bedrijf met goed management en het vestigingsnetwerk sluit goed aan op het bestaande netwerk van Isero en GenM. Daarbij past zij met haar bedrijfscultuur en aanpak goed bij Isero. Door de acquisitie wordt de positie van Isero bij de grotere klanten verder versterkt en SV-E’s klanten kunnen in de toekomst gebruik maken van het uitgebreide netwerk van Isero”.

Grafton Holdings Netherlands blijft investeren in verdere groeimogelijkheden door acquisitie van bedrijven die complementair zijn en dekking van haar bestaande activiteiten in de ijzerwarenmarkt verder versterkt.”

Robin Scholte, commercieel directeur van SV-E voegt daar aan toe: “Wij zijn blij dat ons familiebedrijf onderdeel is geworden van de Grafton organisatie en kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s in de komende jaren. De aanpak en cultuur van de bedrijven passen goed bij elkaar en deze stap biedt ons bedrijf continuïteit voor de lange termijn. Daarnaast hebben Isero en GenM unieke ervaring op het gebied van het realiseren van complete hang- en sluitwerk en deurenprojecten en elektronica oplossingen, wat tevens een specialisme van ons is en onze klanten kunnen profiteren van het uitgebreide vestigingsnetwerk in Nederland.”

Over Grafton

Grafton, met haar hoofdkwartier in Dublin, is een internationaal bedrijf en actief in de groothandel van bouwmaterialen en heeft zowel regionaal als nationaal leidende posities in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland en België. Grafton is ook marktleider in de doe-het-zelf markt in Ierland en de grootste fabrikant van droge mortel in het Verenigd Koninkrijk. De Groep heeft ca. 630 vestigingen en ruim 12.000 medewerkers in dienst. Over 2016 realiseerde Grafton een omzet van 2,5 miljard pond en een operationeel bedrijfsresultaat van 142 miljoen pond.

Voor verdere informatie zie www.Graftonplc.com

 

Over Isero / GenM

Isero / GenM zijn actief als groothandel in gereedschappen, bevestigingsmiddelen, hang- en sluitwerk en gerelateerde producten. Tot de groep behoren o.a. Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Pijnenburg Bouw en Industrie, Van Der Winkel, Gunters en Meuser, Weijntjes en nu ook SV-E. Met 58 vestigingen, haar unieke fijnmazige en snelle logistiek, ervaren service gerichte medewerkers, richt Isero zich vooral op bouw, onderhouds- en installatiebedrijven. Alle vestigingen van Isero hanteren het ‘1 | 2 | 3| concept’: de klant staat centraal en kan rekenen op gemak, snelheid en het nakomen van afspraken.

 

__________________________________________________________________________

Voor meer informatie neemt u contact op met Robin Scholte of Alexander Scholte

24
mei
2017

De Festool Feestweek bij SV-E komt er weer aan!

Een week lang hoge kortingen en super scherpe acties op alle Festool machines en accessoires; Dat is de Festool Feestweek bij SV-E!
Van 29 mei t/m 4 juni 2017 kunt u volop profiteren van deze acties. Bekijk onze speciale Festool Feestweek folder alvast hier.

Kom langs bij, of neem contact op met, één van onze vestigingen.
Diemen
Stammerhove 5
1112VA Diemen
T. 088 - 006 50 26
Amstelveen
Langs de Werf 17
1185XT Amstelveen
T. 088 - 006 50 06
Beverwijk
Steenkade 2
1948NH Beverwijk
T. 088 - 006 50 16
Soest
Nieuwegracht 1-3
3763 LP Soest
T. 088 - 006 50 36
U kunt natuurlijk ook gewoon terecht op onze webshop: www.ijzerwarenunie.nl
17
jan
2017

Actiefolder januari/februari 2017

De actiefolder van januari en februari 2017!
In deze editie is er extra aandacht voor:
 
- Diverse scherpe machine acties van Fein, Makita, Dewalt, Bosch en Festool,
- De nieuwe Festool afkort-/trekzaag Kapex KS60E,
- Een grootse showroom uitverkoop - OP=OP,
- Kwaliteits deuren van ALBO Deuren leverbaar via SV-E,
- De nieuwe generatie van Salto toegangscontrole systemen,
- Knallende WD40 combinatie actie,
- De koude dagen lijken nu echt te zijn aangebroken dus hebben we onze voorraden met winter artikelen flink aangevuld!
En nog veel meer…
 
Klik hier om de actiefolder direct te bekijken
Klik hier om de actiefolder als pdf te downloaden
Volg SV-E nu ook op Twitter