U bevindt zich hier:   SV-EK poule
8 juni is het eindelijk weer zover! na het enorme succes van de WK in zuid-afrika gaat SV-E uiteraard verder met de traditie; de SV-EK poule. Waar er twee jaar terug ruim 500 man meespeelden, denken we dit keer zelfs nog meer mensen te mogen begroeten. Uiteraard alles voor de eer en om te zien wie de beste bondscoach onder ons is, maar uiteraard ook om kans te maken op de vele mooie prijzen welke wij ook dit keer weer zullen uitreiken.

Meld je zo snel mogelijk aan en hou je team na iedere wedstrijd in de gaten, standen aanpassen kan nog tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd dus je beschikt altijd over het laatste nieuws bij je voorspellingen.
Uiteraard is het ook dit keer weer mogelijk om naast de algemene ranglijst ook weer je eigen subpoule met het bedrijf, op het werk of gewoon met vrienden aan te maken en uiteraard sturen wij ook weer zoals je van ons gewend bent diverse polls door. Kortom wij zijn er klaar voor, jij ook?

Volg SV-E nu ook op Twitter