U bevindt zich hier:   Webshop

De SV-E Webshop

Met de vernieuwde SV-E webshop gaat SV-E weer een grote stap verder zoals u dat van uw gelijkwaardige partner mag verwachten. Niet alleen het beperkte voorraadassortiment, maar maar liefst 600.000 artikelen online! Niet alleen de merken die binnen onze assortiment vallen, maar maar liefst 100 A-merken online! Niet onnodig lang zoeken naar het juiste artikel, maar via een geavanceerde zoekmachine altijd binnen 3 klikken het juiste artikel voorhanden! Opgeteld dat u uw zoekacties kunt filteren op prijs, merk en kwaliteit zorgt ervoor dat SV-E niet alleen de grootste webshop heeft binnen de Nederlandse branche, maar ook nog eens de makkelijkste!
 
Niet alleen is de webshop eenvoudig voor uw bestellingen en administratie, maar vormt het ook nog eens een ideaal naslagwerk voor calculaties, berekeningen, overzichten en dergelijke. De laatste prijzen 24 uur per dag voor handen en de juiste maten voor al uw schetsen. Met de SV-E webshop bent u uw concurrentie vooruit!
 
Middels uw eigen bestellijsten, een aparte PBM-module en de mogelijkheid alles te koppelen naar uw eigen systeem maakt de webshop tot één van de meest vooruitstrevende. Neem een kijkje door in te loggen met loginnaam gast en wachtwoord sve. Wilt u gelijk bestellen; neem contact op met onze filialen of meld u aan via het informatieaanvraagformulier en u kunt dezelfde dag nog bestellen!
 
Ga direct naar de webshop via www.ijzerwarenunie.nl of log in via onderstaande link..
 
  
 

 

Heeft u al een account? Log dan hier in.

 
E-mailadres/inlognaam
Wachtwoord
Volg SV-E nu ook op Twitter